IT-supporttekniker

Kontakta oss

IT-supporttekniker

Vad sägs om att växa upp tillsammans?

I takt med att vi växer utökas vårt behov av fler kompetenser och framför allt av nya härliga kollegor och samarbetspartners.  

Just nu söker vi självgående IT-supporttekniker som vill växa upp tillsammans med oss och/eller som kan tänka sig att stötta oss med lösningsfokuserad IT-support.

Vi har funderat och detta söker vi hos dig!

Att du är en kommunikativ och social person som gillar att hjälpa kunder och kollegor med enklare och ibland mer komplicerade IT-relaterade supportärenden.  

Att du gillar att strössla med dina kunskaper, är en god lyssnare och har förmågan att se helhetsperspektiv. Du bör ha en känsla för kvalitet, det ihop med viljan att skapa långsiktiga kundrelationer tror vi gör oss till en bra match!

För visst går det att alltid göra saker bättre oavsett om det handlar om samarbete, arbetsmoment eller teknik!

För att bli framgångsrika ihop har du!

Ett par års erfarenhet av IT-support (tex Klientsupport, användarsupport mm)
Goda kunskaper inom:

  • Windows OS
  • Microsoft 365  
  • Nätverk
  • AD
  • Molntjänster
  • Felsökning av hård- och mjukvara


Innehar B-körkort.

Är detta något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV/eller konsultprofil.
Ansökan görs via anmälningsformuläret.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Vi läser de ansökningarna som kommer till oss och kallar till intervju löpande så sök och blir framgångsrik tillsammans med oss!

För mer information är du välkommen att kontakta Roger Sälling på 010-204 90 23 eller via anmälningsformuläret.

Vi ser fram emot att bli framgångsrika ihop!

Projektivas story!

Projektiva är ett oberoende konsultbolag med bas i Mälardalen med kunder i främst Stockholmsregionen och övriga Mälardalen. Företagets kärnverksamhet är konsulttjänster inom IT och management, IT-tjänster samt informationssäkerhet.

Våra medarbetare står för kunskap, kvalitet och effektivitet, men viktigast av allt är att vi som arbetar här brinner för att hjälpa våra kunder och vi ser samtidigt till att ha roligt och stötta varandra.
Hos oss är det människan i fokus och vi tror att alla besitter förmågan att kunna utföra stordåd!

Vi strävar efter mångfald i alla avseenden och vi värnar om arbetsmiljön och klimatet. Projektiva ska vara en attraktiv arbetsgivare som präglas av gott ledarskap, gott medarbetarskap med en positiv och inkluderande företagskultur.  

Vi bidrar till gemensam framgång!

Projektiva hjälper till med företags IT-miljö och digitaliserar för effektivare arbete. Vi hjälper till med informationssäkerhet och erbjuder konsulttjänster inom IT och management.

Projektiva är gärna din IT-partner för din digitala miljö som helhet, men utför även uppdrag åt kunder med behov av stöd tillfälligt eller under längre perioder, med helhetsåtaganden eller enstaka uppgifter.

Våra tjänster passar små och medelstora företag, myndigheter, kommuner, landsting och offentliga verksamheter. Tillsammans med våra kunder hittar vi den bästa lösningen utifrån aktuellt behov. Våra konsulter har erfarenhet från olika roller och uppdrag, såväl enklare som mer komplexa, inom offentlig verksamhet samt privat sektor.  

Varje dag bär vi med oss mantrat: Nu skapar vi det företaget vi alla alltid velat jobba på!

Vill du vara med i vårt härliga gäng?Skicka in ditt CV till ansvarige nedan.

Ansvarig:
Roger Sälling

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB