IT-infrastrukturarkitekt

Kontakta oss

IT-infrastrukturarkitekt

Vi söker en IT-infrastrukturarkitekt

Som vår IT-expert kommer du i uppdrag hos kund eller åt våra företagskunder designa och sköta om våra kunders IT-miljöer. Du gillar att jobba med AD, DHCP, DNS och filservers i olika system, lagring och backup samt övervakning med t.ex. Veeam och har även erfarenhet av IT-infrastrukturarkitektur med inriktning molntjänster och teknologi, t.ex. SaaS, PaaS och IaaS. IT-säkerhet och IT-säkerhetslösningar är en självklarhet för dig.

Du har förmågan att arbeta med IT-infrastruktur som både innehåller fysiska och virtuella (Hyper-V) miljöer med många användarkonton, flertalet DC, och truster mellan olika AD. Att rodda många servers per AD samt geografisk redundans får det att glittra i ögonen på dig och hjärnan att börja jobba med möjliga lösningar. 

Att vid behov deltaga som projektresurs och proaktivt föreslå förbättringar och effektiviseringar i kundens IT-miljö är sådant som känns självklart för dig.

Du har högskoleexamen och adekvat utbildning/kurser enligt ovan. Du innehar B-körkort.

Vi på Projektiva ser fram emot att höra från dig och berätta mer om tjänsten och hur vi arbetar för att stimulera arbetsglädje, engagemang och delaktighet!

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. 

Projektivas story!

Projektiva är ett oberoende konsultbolag med bas i Mälardalen med kunder i främst Stockholmsregionen och övriga Mälardalen. Företagets kärnverksamhet är konsulttjänster inom IT och management, digitaliseringslösningar och tjänster samt informationssäkerhet.

Våra medarbetare står för kunskap, kvalitet och effektivitet, men viktigast av allt är att vi som arbetar här brinner för att hjälpa våra kunder och vi ser samtidigt till att ha roligt och stötta varandra. Hos oss är det människan i fokus och vi tror att alla besitter förmågan att kunna utföra stordåd!

Vi strävar efter mångfald i alla avseenden och vi värnar om arbetsmiljön och klimatet. Projektiva ska vara en attraktiv arbetsgivare som präglas av gott ledarskap, gott medarbetarskap med en positiv och inkluderande företagskultur.  

Vi bidrar till gemensam framgång!

Projektiva hjälper till med företags IT-miljö och digitaliserar för effektivare arbete. Vi hjälper till med informationssäkerhet och erbjuder konsulttjänster inom IT och management.

Projektiva är gärna din IT-partner för din digitala miljö som helhet, men utför även uppdrag åt kunder med behov av stöd tillfälligt eller under längre perioder, med helhetsåtaganden eller enstaka uppgifter.

Våra tjänster passar små och medelstora företag, myndigheter, kommuner, landsting och offentliga verksamheter. Tillsammans med våra kunder hittar vi den bästa lösningen utifrån aktuellt behov. Våra konsulter har erfarenhet från olika roller och uppdrag, såväl enklare som mer komplexa, inom offentlig verksamhet samt privat sektor.  

Varje dag bär vi med oss mantrat: Nu skapar vi det företaget vi alla alltid velat jobba på!

Vill du vara en del av vårt härliga gäng?

Skicka in ditt CV till ansvarige nedan.

Ansvarig:
Tony Lundgren

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB