Digital arbetsplats/Microsoft 365

Kontakta oss

Digital arbetsplats/Microsoft 365

Projektiva kan erbjuda en komplett digital arbetsplats med Microsoft 365 som plattform. Microsoft 365 är Microsofts programvaror du känner igen, paketerade som ett abonnemang och smidigt tillgängliga via webbläsaren, appar i din telefon eller platta, eller precis som tidigare – som installerade program på din dator.

Få intelligenta verktyg så att medarbetarna kan arbeta var och hur de vill. Med en enhetlig plattform som alla känner igen kan ni genomföra möten online eller fysiskt eller som hybridmöten, ni kan chatta, mejla och dela filer på ett och samma ställe. Vi installerar och sätter upp allt i medarbetarens dator, mobil eller platta och ser till att allt fungerar.

Med hjälp av plattformen hjälper vi dagligen kunder att uppnå ett modernt samarbete, en effektiv informationsdelning och ett ökat engagemang hos medarbetarna - oavsett var de är. Arbeta på kontoret eller på distans - ni har alltid tillgång till samma verktyg och information!

Skapa bättre samarbete och flexibla arbetssätt med Microsoft 365

Oavsett var och hur du arbetar ska den digitala miljön ge dig möjligheten att göra ett bra arbete, enskilt och tillsammans med andra. Det gör den när den är så enkel och flexibel som möjligt. Vi hjälper dig skapa en digital arbetsmiljö där du och dina kollegor kan:

  • skapa och dela dokument, internt och externt
  • använda en intern företagschatt för snabb, men ändå dokumenterad och gemensamt tillgänglig kommunikation
  • använda digitala projektledningsverktyg
  • skapa digitala anteckningsblock som du kan dela med kollegor

Gemensamma digitala arbetsytor gör arbetet smidigare

Med en eller flera digitala arbetsytor förenklas din vardag, oavsett om du arbetar enskilt eller tillsammans med andra. Att arbetet kan utföras mindre platsbundet än tidigare ger ökad flexibilitet och tidsvinster både för de anställda och för företaget. 

Alltid en IT-säker lösning

Vi på Projektiva värnar och tänker alltid informationssäkerhet. Därför skapar vi alltid lösningar där er information hanteras på ett säkert sätt och bara av den som är behörig.

Anpassade lösningar från en trygg leverantör

Vi erbjuder flera olika paketlösningar som är anpassade för olika företags varierande behov och förutsättningar. Samtliga lösningar bygger på Microsoft365, så att du kan känna dig trygg med att ditt system kommer att kunna uppdateras, underhållas och supportas under lång tid framåt.

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB