IT Projektledare

Kontakta oss

IT Projektledare

Är du Projektivas nästa projektledare?

Vi söker projektledare med olika inriktning inom IT.

I uppdrag hos våra kunder kommer du leda arbetet med att planera, genomföra och rapportera status på projekt/delprojekt. Inom ramen för arbetet som projektledare ingår även arbetsuppgifter såsom; Intresse- och Riskanalys, Kommunikations- och övergripande projektplanering, Rapportering till styrgrupp och Beredning av olika beslutsunderlag.

Vi på Projektiva ser fram emot att höra från dig och berätta mer om tjänsten och hur vi arbetar för att stimulera arbetsglädje, engagemang och delaktighet!  

Vad söker vi hos dig?

Att du är en kommunikativ och social person som kan förmedla dina kunskaper och åsikter i samtal, är en god lyssnare och har förmågan att se helhetsperspektiv och tänka framåt.

Har stor förmåga i att förstå kundens behov och hur det påverkar utförande och leverans. Där din samarbetsförmåga och utpräglade känsla för kvalitet och målfokusering får stå i fokus ihop med viljan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du har praktiska och teoretiska kunskaper inom relevant IT-område, där du känner dig trygg och engagerad i att driva dina egna och andras aktiviteter mot ett lyckat resultat.

Du uppskattar varierade arbetsuppgifter och gillar att vara en ”spelande lagledare” där du även deltar i praktiskt projektarbete så viss IT-kompetens är bra att ha i ryggsäcken och en god vana att dokumentera.

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet relevant för tjänsten. Det är en fördel om du har utbildning som projektledare. Du har minst 5 års arbetserfarenhet som projektledare för IT-projekt, och du har erfarenhet av agila metoder.

Är detta något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV/eller konsultprofil. Ansökan görs via anmälningsformuläret.

Vi läser de ansökningar som kommer till oss och kallar till intervju löpande, så sök redan idag och bli framgångsrik tillsammans med oss!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Lundgren på 010-204 90 21 eller via anmälningsformuläret.

Projektivas story!

Projektiva är ett oberoende konsultbolag med bas i Mälardalen med kunder i främst Stockholmsregionen och övriga Mälardalen. Företagets kärnverksamhet är konsulttjänster inom IT och management, digitaliseringslösningar och tjänster samt informationssäkerhet.

Våra medarbetare står för kunskap, kvalitet och effektivitet, men viktigast av allt är att vi som arbetar här brinner för att hjälpa våra kunder och vi ser samtidigt till att ha roligt och stötta varandra. Hos oss är det människan i fokus och vi tror att alla besitter förmågan att kunna utföra stordåd!

Vi strävar efter mångfald i alla avseenden och vi värnar om arbetsmiljön och klimatet. Projektiva ska vara en attraktiv arbetsgivare som präglas av gott ledarskap, gott medarbetarskap med en positiv och inkluderande företagskultur.  

Vi bidrar till gemensam framgång!

Projektiva erbjuder konsulttjänster inom IT och management.

Vi hjälper också små och medelstora företag med deras IT och digitaliserar för effektivare arbete.

Projektiva är IT-partner för företags IT-miljö som helhet, men utför även uppdrag åt kunder med behov av stöd tillfälligt eller under längre perioder, med helhetsåtaganden eller enstaka uppgifter.

Våra tjänster passar små och medelstora företag, myndigheter, kommuner, landsting och offentliga verksamheter. Tillsammans med våra kunder hittar vi den bästa lösningen utifrån aktuellt behov. Våra konsulter har erfarenhet från olika roller och uppdrag, såväl enklare som mer komplexa, inom offentlig verksamhet samt privat sektor.  

Varje dag bär vi med oss vår vision: Nu skapar vi det företaget vi alla alltid velat jobba på!

Vill du vara med i vårt härliga gäng?

Skicka in ditt CV till ansvarige nedan.

Ansvarig:
Tony Lundgren

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB