February 18, 2021

Är du vår nästa agila teamledare?

Är du vår nästa agila teamledare?

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att leda agila team. I uppdrag hos en av våra kunder kommer du leda arbetet med fokusering på webbutveckling eller utveckling av mobila applikationer med inriktning på portallösningar. Du ska ha vana att leda ett team om minst 6 medarbetare, där teamet kännetecknas av systemutveckling med initiativrikedom, flexibilitet och en drivkraft för att arbeta med förbättringar utifrån slutkundens behov i fokus.I rollen som teamledare kommer du att vara engagerad och driven i att coacha, stödja och fungera som bollplank för dina kollegor i teamet. Du är självständig, flexibel och lösningsorienterad.

Vad söker vi hos dig?

Att du är en kommunikativ och social person som kan förmedla dina kunskaper och åsikter i samtal, är en god lyssnare och har förmågan att se helhetsperspektiv och tänka framåt.Har stor förmåga i att förstå kundens behov och hur det påverkar utförande och leverans. Där din samarbetsförmåga och utpräglade känsla för kvalitet och målfokusering får stå i fokus ihop med viljan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Om du vill briljera med något är det meriterande med erfarenhet av en eller flera av följande:

  • Kanban
  • Scrum
  • Lean
  • 5S
  • Six Sigma
  • SAFe
  • MS Sharepoint
  • DevOps

Är detta något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV/eller konsultmall. Ansökan skickas till mikaela.lindberg@projektiva.seTillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.Vi läser de ansökningarna som kommer till oss och kallar till intervju löpande så sök gärna redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Sista ansökningsdag är 2021-02-21För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikaela Lindberg på tfn: 010-204 90 22

Projektivas story!

Projektiva är ett oberoende konsultbolag med bas i Mälardalen med kunder i främst Stockholmsregionen och övriga Mälardalen. Företagets kärnverksamhet är konsulttjänster inom IT och management, digitaliseringslösningar och tjänster samt informationssäkerhetVåra medarbetare står för kunskap, kvalitet och effektivitet, men viktigast av allt är att vi som arbetar här brinner för att hjälpa våra kunder och vi ser samtidigt till att ha roligt och stötta varandra. Hos oss är det människan i fokus och vi tror att alla besitterförmågan att kunna utföra stordåd!Vi strävar efter mångfald i alla avseenden och vi värnar om arbetsmiljön och klimatet.Projektiva ska vara en attraktiv arbetsgivare som präglas av gott ledarskap, gott medarbetarskap med en positiv och inkluderande företagskultur.

Vi bidrar till gemensam framgång!

Projektiva hjälper till med företags IT-miljö och digitaliserar för effektivare arbete. Vi hjälper till med informationssäkerhet och erbjuder konsulttjänster inom IT och management.Projektiva är gärna din IT-partner för din digitala miljö som helhet, men utför även uppdrag åt kunder med behov av stöd tillfälligt eller under längre perioder, med helhetsåtaganden eller enstaka uppgifter.Våra tjänster passar små och medelstora företag, myndigheter, kommuner, landsting och offentliga verksamheter. Tillsammans med våra kunder hittar vi den bästa lösningen utifrån aktuellt behov. Våra konsulter har erfarenhet från olika roller och uppdrag, såväl enklare som mer komplexa, inom offentlig verksamhet samt privat sektor.Varje dag bär vi med oss mantrat: Nu skapar vi det företaget vi alla alltid velat jobba på!Vill du vara med i vårt härliga gäng?

Detta kanske också intresserar dig
En IT-partner hjälper det snabbväxande företaget

Tony Lundgren

Det snabbväxande företaget behöver en säker och smidig IT-lösning - men saknar en egen IT-avdelning. Lösningen är en partner som kan stödja tillväxten och hantera allt från klienthantering till övervakning och support.
Innovation förenklar din verksamhet

Tony Lundgren

Har du som företagare funderat på vad innovation skulle kunna göra för din verksamhet? Har du också funderat på vad det innebär att inte använda kraften i molnbaserade lösningar? Vad kan AI och automatiserade arbetsflöden göra för dig?
Tack! Ha en fortsatt trevlig dag så hör vi snart av oss!
Oops! Någonting blev fel.

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB