May 21, 2021

Den hybrida arbetsplatsen

Under pandemin så har ett nytt behov av att komma åt företagets information uppstått för medarbetare i företaget, nämligen oavsett var arbetet sker ifrån. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen - arbete på distans och i företagets lokaler.

I dagens läge gäller det att skapa de bästa tekniska förutsättningarna för dina medarbetare i företaget. Tekniken ska underlätta, inte skapa frustration. Då många fortsatt har behov av att kunna arbeta på distans men även ibland måste befinna sig på kontoret, gäller det att skapa en arbetsplats som ser likadan ut, och medger samma saker, oavsett var medarbetaren befinner sig.

Det gäller att skapa samarbetsmöjligheter och möjlighet att kommunicera på distans, och att välja teknik som är lätt att använda, då IT-supporten inte kan hjälpa användaren på plats. Detta gäller även för administrationen på företaget. Digitalisera även de administrativa momenten så att ingen är bunden till pappershantering och måste åka till kontoret för att t.ex. signera ett dokument eller godkänna en faktura.

Digital signering av leverantörsfakturor ger snabbare och säkrare attestordning och en digital fakturalösning medger att medarbetare kan jobba hemifrån. Tänk på samma sätt när det gäller orderhantering och godsmottagning. Det spar både tid och förenklar.

Det gäller dock att välja lösningar som inte tummar på säkerheten. Tänk på att välja lösningar som är säkra även när medarbetare är uppkopplade via hemmanätverket eller nätverk på offentliga platser eller tillfälliga arbetsplatser, så att säkerheten bibehålls även när medarbetare befinner sig utanför kontorets brandväggar.

Projektiva, med bas i Västerås och kontor på flera platser i Mälardalen, har egna konsulter med gedigen erfarenhet inom branschen. Vi gör en kartläggning med kunden och går igenom processerna inom företaget. Utifrån det identifierar vi vad som kan förbättras genom digitala lösningar. Det är tryggt, tydligt, effektivt och säkert. Och blir samtidigt kanske roligare för medarbetarna!

Många företag och organisationer vill komma igång med sin digitalisering, bland annat för att ny lagstiftning skärper kraven, men även för att bli effektivare. Även små och mellanstora företag har de här behoven. Projektiva är din IT-partner så att du får det du behöver utifrån just dina behov.

>> Läs mer om digitalisering

Låt Projektiva bidra till din säkra digitalisering!

Detta kanske också intresserar dig
En IT-partner hjälper det snabbväxande företaget

Tony Lundgren

Det snabbväxande företaget behöver en säker och smidig IT-lösning - men saknar en egen IT-avdelning. Lösningen är en partner som kan stödja tillväxten och hantera allt från klienthantering till övervakning och support.
Innovation förenklar din verksamhet

Tony Lundgren

Har du som företagare funderat på vad innovation skulle kunna göra för din verksamhet? Har du också funderat på vad det innebär att inte använda kraften i molnbaserade lösningar? Vad kan AI och automatiserade arbetsflöden göra för dig?
Tack! Ha en fortsatt trevlig dag så hör vi snart av oss!
Oops! Någonting blev fel.

COPYRIGHT © PROJEKTIVA® AB